Menu Premium
Loading...

007 Legends Preview

25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bond… James bond leent zich natuurlijk perfect voor video games. Daarom zijn er ook al veel 007 games verschenen. In oktober komt daar 007 Legends bij.

De enige echte goede James Bond game die is verschenen moet toch Goldeneye zijn, deze klassieker uit 1997 is door menig gamer helemaal geel, paars, groen, bordeaux, beige en grijs gespeeld. De mensen met een Nintendo 64 hebben geluk gehad, want in splitscreen blonk deze game vooral uit en laat je nou met vier man kunnen spelen op de N64.

Na Goldeneye ging het echter bergafwaarts met de James Bond games. Er zijn hier en daar nog wel wat vermakelijke titels verschenen, maar de meeste James Bond games waren vrij gemiddeld.

007 Legends lijkt op het eerste gezicht ook niks nieuws te worden. Of schijn bedriegt, want Dennis lijkt behoorlijk enthousiast in deze 007 Legends preview. Martin heeft echter wat minder nostalgische gevoelens bij de Bond games, wat een mooie discussie oplevert.

In de game krijg je niet één film voorgeschoteld, maar zes films. Zowel Moonraker, On Her Majesty’s Secret Service, Goldfinger, Licence to Kill, Die Another Day en de nieuwste Bond film Skyfall komen langs. Aan het eind van iedere missie staat je een iconische eindbaas te wachten, die je graag van je Engelse accent afhelpen.

Het enigszins opvallende is dat alleen Daniel Craig als James Bond in de game zit. Al is deze keuze ook wel te begrijpen, omdat je dan een betere band creëert met 007. De villains zijn echter wel allemaal in hun “orginele staat” in de game verwerkt en worden ook allemaal ingesproken door de oorspronkelijk acteur.

Op 19 Oktober verschijnt 007 Legends voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en PC. Nu eerst nog even de 007 Legends preview.

Ontwikkelaar: Eurocom
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en PC

007 Legends Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch