Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over God of War en John Cena

24/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week moet in tweeën en dus is het tijd voor een nieuwe Woensdag Gehaktdag! Zoals wel vaker de afgelopen weken, bevat deze editie van Woensdag Gehaktdag nieuws over PUBG. De uitgever van de gigantisch succesvolle titel opent binnen afzienbare tijd een vestiging in Amsterdam. Hiermee wordt de grotere focus op Europa benadrukt. Kevin en JJ hebben zo hun eigen ideeën over deze kwestie. Benieuwd naar wat ze te melden hebben? Check nu Woensdag Gehaktdag over God of War en John Cena!

John Cena als Duke Nukem

Duken Nukem Forever is een game die in het collectieve geheugen van gamers gegrift staat. Er doen nu geruchten de ronde dat WWE-ster John Cena de hoofdrol gaat spelen in de aankomende Duke Nukem Film. Paramount zou het project financieren nadat ze de rechten van de franchise hebben afgekocht bij Gearbox. Zoals het nu lijkt gaat een bedrijf genaamd Platinum Dunes de nieuwe film produceren. Een regisseur is tot nu toe nog niet bekend. Hiernaast is deze week de release date van God of War bekendgemaakt.

Ontwikkelaar Santa Monica Games heeft naar buiten gebracht dat de game gepland staat voor 20 april dit jaar. We kunnen dus relatief snel aan de slag met de game. Ook voor PlayStation is dit een fijne verrassing. Ondanks dat de console fabrikant enkele grote titels op de rol heeft staan, hebben we tot nu toe nog maar weinig concrete informatie mogen ontvangen over games als The Last of Us II en Day’s Gone.

Wat is jullie opgevallen afgelopen week? Check nu deze Woensdag Gehaktdag over God of War en John Cena!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch