Menu Premium
Loading...

Studio Dim Sum: Dode gamers, Cryptocurrency in Taiwan en maffe Indies

30/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Alweer de derde editie van Studio Dim Sum. Skate is vandaag bij JJ aangeschoven om zijn ongezoute mening te geven over het kleine stukje Azië; Taiwan! Hij heeft een band met Azie aangezien zijn vader uit Indonesie komt. En dus is het interessant te zien wat hij van dit land vindt. De mannen daar beginnen behoorlijk op hun tandvlees te lopen, twee uur slaap per nacht, veel meer dan twee promile alcohol in het bloed en constant streamen en editen beginnen Team Rookie en vooral de eindbaas van de veteranen, op te breken. In het Premium item van vandaag kun je zien, maar vooral horen, hoe kale B een Nori vel plakkaatje om de toiletpot heeft geplaatst. Maar wat gebeurde er nog meer?

Op bezoek bij Blammo in Taiwan?

Verder in Studio Dim Sum, een Koosloze Far East Koosvlog. De schone slaper uit Arnhem tukt hem namelijk rustig door in zijn bloedeigen vlog na een ontspannen bezoekje aan de spa. Hoe dat bezoek was, zie je in het premium-item morgenochtend! Natuurlijk heeft Boris weer een fraai slowmo filmpje van vlammend vlees waar Peaky Blinders nog wat van kan leren. Verder buigen JJ en Skate zich om een luguber fenomeen; moord in een Taiwanees gamecafé en een gamers die in volle rigor mortis in zijn hun gamestoel zitten in gamecafe’s. Een cultureel verschijnsel of een gevolg van 24-7 open gamescafés? Dit item is dus niet geschikt voor tere kinderzieltjes!

Tot slot in de sneakpreview van het premium item van vanochtend, waarin de heren op bezoek gaan bij Red Candle Games. Deze Taiwanese studio blijkt een exacte kopie van het Blammo kantoor in Amsterdam te zijn.  Hoe bizar is dat…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch