Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption II Trailer bespreking: “Het zaadje krijgt water”

28/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De langverwachte nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2 is hier! Uiteraard hebben velen van jullie de Grote Red Dead Redemption 2 Trailer Stream gezien. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest samen met Gamekings en haar community de trailer te bekijken, check de trailer dan hier alsnog. Zoals de Gamekings betaamt, voorzien ze de nieuwe beelden van Red Dead II nu van een nabespreking. Hun mening wordt immers wereldwijd serieus genomen. Een negatieve kijk van de Gamekings op deze nieuwe trailer, zal bevende Rockstar aandeelhouders tot gevolg hebben. Ook zo benieuwd naar wat de ervaren Boris, RPG-koning Jelle en sceptische Shelly denken van de nieuwste Red Dead Redemption II trailer? Check nu Red Dead Redemption II Trailer bespreking: “Het zaadje krijgt water.”

Boris blij, Shelly en Jelle hadden meer willen zien

Zoals je ziet zijn de meningen over de trailer verdeeld. Boris is positief en spreekt van een door Rockstar gepland zaadje dat nu water krijgt. Shelly en Jelle zijn wat kritischer. Ze waarderen beiden de trailer en worden er enthousiast van. Niettemin hadden ze simpelweg meer verwacht. De roep om gameplay was bij Shelly en Jelle duidelijk hoorbaar. Boris geeft aan van tevoren niet te hebben gerekend op veel meer dan hij in deze trailer heeft gezien. Hieruit ontstaat een discussie die zich alleen op Gamekings.tv zou kunnen afspelen.

Wat is jullie mening over de nieuwste trailer van Red Dead Redemption 2? Ben je onder de indruk? Of had je net als Shelly en Jelle meer willen zien? Hoe kijk je terug op het eerste deel? Hoop je op een andere opzet van de game in het tweede deel van Rockstars hand? Laat je horen in de comments onder deze Red Dead Redemption II Trailer Bespreking: “Het zaadje krijgt water!”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch