Menu Premium
Loading...

Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie

10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoef! Even een korte variant van Filmkings op de vrijdagavond! Koos heeft namelijk opvallend Star Wars-nieuws. Het is geen geheim dat de redactie van Gamekings bezaaid is met Star Wars-liefhebbers en Koos is toch wel een van de grootste. Het kersverse lid van het Gamekings-team speurt dagelijks naar nieuwtjes over zijn favoriete franchise. Ook op deze vrijdag heeft hij weer wat tofs gevonden, waar hij in dit korte variantje van Filmkings over gaat lullen. Jelle is een iets minder groot fan van de Star Wars-franchise, maar zit niettemin klaar om zijn ongezouten mening te verkondigen. Check nu deze Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie!

Koos zo blij als een kind met meer Star Wars

Koos is blij! Dit heeft niet alleen te maken met de slinkende wachttijd voor Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. Rian Johnsen heeft namelijk aangekondigd dat fans na het sluitstuk van de huidige trilogie niet weer 25 jaar hoeven te wachten op nieuwe films. Walt Disney heeft donderdag bekend gemaakt dat er een nieuwe trilogie in ontwikkeling is. Jelle en Koos speculeren over de implicaties van deze aankondiging. Kan er wellicht een overkill aan Star Wars ontstaan? Koos is in ieder geval zo blij als een kind dat het verhaal voorlopig nog niet ten einde is.

Wat is jullie mening over deze aankondiging? Hebben jullie vertrouwen in Rian Johnsen? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch