Menu Premium
Loading...

Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie

10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoef! Even een korte variant van Filmkings op de vrijdagavond! Koos heeft namelijk opvallend Star Wars-nieuws. Het is geen geheim dat de redactie van Gamekings bezaaid is met Star Wars-liefhebbers en Koos is toch wel een van de grootste. Het kersverse lid van het Gamekings-team speurt dagelijks naar nieuwtjes over zijn favoriete franchise. Ook op deze vrijdag heeft hij weer wat tofs gevonden, waar hij in dit korte variantje van Filmkings over gaat lullen. Jelle is een iets minder groot fan van de Star Wars-franchise, maar zit niettemin klaar om zijn ongezouten mening te verkondigen. Check nu deze Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie!

Koos zo blij als een kind met meer Star Wars

Koos is blij! Dit heeft niet alleen te maken met de slinkende wachttijd voor Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. Rian Johnsen heeft namelijk aangekondigd dat fans na het sluitstuk van de huidige trilogie niet weer 25 jaar hoeven te wachten op nieuwe films. Walt Disney heeft donderdag bekend gemaakt dat er een nieuwe trilogie in ontwikkeling is. Jelle en Koos speculeren over de implicaties van deze aankondiging. Kan er wellicht een overkill aan Star Wars ontstaan? Koos is in ieder geval zo blij als een kind dat het verhaal voorlopig nog niet ten einde is.

Wat is jullie mening over deze aankondiging? Hebben jullie vertrouwen in Rian Johnsen? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings Update over de nieuwe Star Wars Trilogie!

Loading...
 • Boskeerl

  Denk wel dat dit betekent dat Johnson iets goeds gedaan heeft met the Last Jedi

  • manoahvdvelde

   Goed voor Disney, dus dat betekent niet automatisch dat dat ook goed is voor fans 😛 Maar, ik ben optimistisch, ik hoop dat het klopt haha 😛

   • Boskeerl

    The force awakens was misschien wel een remake van A New Hope, maar een slechte film was het niet. Ik krijg steeds meer het gevoel dat the Last Jedi iets speciaals gaat zijn( ik hoop het ook echt)

 • andrelepate

  Koos heeft gewoon gelijk hoor,
  Iig volgens de maker:

  “I knew from the beginning that I was not doing science fiction. I was doing a space opera, a fantasy film, a mythological piece, a fairy tale. I really thought I needed to establish from the start that this was a completely made up world so that I could do anything I wanted.”

 • Uther Pendragon

  Dat wordt dus weer gewoon downloaden als Disney alles op zijn eigen streaming dienst klapt.

  • BassieB

   Geen zorgen, zo’n dienst leeft niet lang. Enkel Disney content is nou eenmaal niet genoeg en de Disney doelgroepen liggen te veel uit elkaar.

  • Mats313

   Waarom? Je kunt toch gewoon het abonnement stop zetten als je de serie gezien hebt? Ik zou er met alle liefde en plezier voor willen betalen.

 • MasterVivi

  Star Wars is een fantasy film in de ruimte, het heeft weinig met science-fiction te maken. Je zou de setting kunnen veranderen naar een reguliere fantasy setting met ridders en wizards, en het verhaal zou hetzelfde blijven.

  • LA

   Inderdaad. Er zit weinig wetenschappelijks aan. Maar ik snap wel dat veel mensen het onder deze noemer laten vallen, omdat sci-fi in de volksmond toch een wat bredere betekenis heeft.

 • Nipponsei

  Van wat ik er van begrijp is dat het een 2e trilogie word. En over die TV series dat is trouwens een interessant item want George Lucas was bezig met een TV series die een “gritty” Star Wars setting zou krijgen die tussen EP3 en 4 zou afspelen alleen voordat daar iets mee gebeurde werd Lucasarts opgekocht door Disney en is het project geshelved.
  Zoals ik het begrijp zijn dit de plannen van Disney, in willekeurige volgorde:
  – Episode 8
  – Han Solo
  – Episode 9
  – Obi Wan
  – Boba Fett (Speculaas)
  – Live action TV/Web series
  – Nieuwe Trilogie met nieuwe characters
  – Trilogie (Ep 10, 11 en 12)

  • andrelepate

   Zou nog bet een logische volgorde zijn ook 🙂

  • Boskeerl

   Obi wan daar ben ik echt benieuwd naar, verhaal voor de clone wars of een verhaal tussen 3 en 4 in

 • LA

  Ik ben tot nu toe niet teleurgesteld door Disney waar het gaat om Star Wars, dus ik zou zeggen: kom maar op! Zolang dat hoogwaardige kwaliteitsstempel er maar op zit, kan ik geen genoeg krijgen van Star Wars.

 • Ben door Koos in het hokje de meute geplaatst dit voelt niet goed man !

 • Puk Plet

  Wat vooral tof aan de nieuwe films is, is dat ze een tot nu toe nog onbehandeld gebied uit de galaxy gaat.
  Jammer dat Star Wars: 1313 nooit is doorgegaan. Zag er zo wreed uit.
  Ze zouden van die kiddy Disney kant van de films naar een hele duistere 18+ kant moeten gaan, maar dan gaan ze geld verliezen.

 • Rick James Sanchez

  Als Star Wars sci-fi is ben ik benieuwd waar de science is dan. Het is een space opera fantasy. Overigens als je “de force” vervang met “magie” kom je op bijna hetzelfde uit.

 • Conservo

  Ik ben er bang voor dat Disney Star Wars helemaal kapot maakt. Deze nieuwe trilogie is helemaal cool maar dan nog 3? Ik weet het niet. Het wordt wel een cash grab.

  • BassieB

   Roque One vond ik wel heel zinloos en saai eigenlijk. Bedoel…..we kennen allemaal het eind al xD

   • Tijl Van de Velde

    Roge One trok helemaal nergens op. Wat een rommelige boel was me dat zeg. Zeer ondermaats.

   • IkDraagRibBroeken

    zinloos en saai ? dat klinkt als mijn film op een zondag middag als het 30+ of -10 graden buiten is en je kan niet sporten is het heerlijk om is een x een lekkere lange saaie film te kijken en een drama-achtige film te kijken… trouwens ook gewoon lekker als je dood moe bent van het werken !

    net als rocky 1-2-3 gewoon luisteren kijken en genieten :)! der is maar een boks wedstrijdje en dat was het gewoon lekker saai drama!kan ik wel waarderen.

    • BassieB

     Ja best zinloos als je de uitkomst al kent en geen enkel character boeit.

  • Jaapie18

   Star Wars altijd wel een beetje kiddy.

 • Nephilim1977

  Josh Trank is van Fantastic Four. Zal me niets verbazen als het floppen daarvan de reden is dat ie is gedumpt.
  Plus dat ie de theatrical versie voor het uitkomen daarvan heeft zitten afkraken.

 • Pakmon

  De nieuwe trilogy die ingaat op de Sith kant van duizenden jaren terug. Dat zou echt super vet zijn.

 • Lorenzo van Galen

  Star Wars is een intergalactisch kostuum drama.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord