Menu Premium
Loading...

Humanity Review: Kopen, budgetbak of slopen?

24/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de opnames van ‘Games van de Maand Mei’ kwamen we naast After Us nog een ander potentieel pareltje tegen: Humanity. Deze op het eerste oog zeer bijzondere game plaatst het lot van de mensheid in jouw handen. En je moet de volstrekt schaapachtige mensjes redden met behulp van een unieke combinatie van puzzels & platform-actie. Anders donderstralen ze als ware lemmingen van de wereld af. En o ja, je bent als speler een hond. Volgt u ons nog? Skate was getriggerd en besloot het spel, dat voor 30 euro te koop is voor de PS4, PS5 en PC (en gratis bij PS+ Premium), uit te proberen. Zijn relaas zie en hoor je in de Humanity review.

Humanity review: De mensheid is een stel lemmingen geworden

Jij bent als shiba inu (jeweetwel, zo’n hele dure, fraaie Japanse hond) verantwoordelijk voor het begeleiden van massale, schaapachtige menigten. Feitelijk gewoon pure lemmingen die als kip zonder kop achter de leider aanlopen. Jij moet er als een ware schaapsherdershond voor zorgen dat ze springen, draaien, duwen, zweven, schieten en klimmen naar hun verlossing. Jij kunt de domme mensenmassa door meer dan 90 levels vol obstakels, vijanden, puzzels en maffe eindbazen leiden. En als je er dan nog geen genoeg van kan krijgen, dan zijn er honderden door de gebruikers met behulp van de Stage Creator gemaakte levels.

Een van de meest bijzondere games van 2023

Skate houdt van een uitdaging. Zelfs voor een pittige challenge kun je hem in het holst van de nacht wakker maken. Puzzelen is echter nooit zijn sterkste kracht geweest. Toch wilde hij Humanity uitproberen. Omdat de visuals van de game hem intrigeerden. Wat gebeurde er in hemelsnaam in dit spel? Waarom deden die mensen zo raar? En hoe kun je al die bizarre moves maken? Het antwoord ga je zien en horen in de Humanity review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch