Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Komt PlayStation met verrassing bij Summer Game Fest?

07/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en het gaat me, hopelijk, een weekje worden. Het is namelijk de ‘E3’ week. Een week met een aantal toffe online presentaties vol, wederom hopelijk, vette games. Wij zorgen dat de stemming er goed in zit door in deze editie van het GK Journaal het laatste nieuws, roddels en geruchten met je door te nemen. Wordt dit een ‘E3’ periode  die ons helemaal in ene goede vibe weet te krijgen? Of kan het uiteindelijk niet wedijveren met de originele E3 persconferenties? Wat er ook gebeurd, het gaan spannende dagen worden, en dat is al een win op zich. Want spannende content rond games als Callisto Protocol. Call of Duty: Modern Warfare 2, Gotham Knights, Need for Speed 2022, Saints Row, Forspoken, Sonic Frontiers en veel ander games, waaronder mogelijk een van PlayStation, wil elke gamer zien en ervaren.

Is PlayStation met een game aanwezig op de Summer Game Fest?

Je ziet de naam PlayStation staan. En als we een zeer bekende en doorgaans goed ingevoerde insider mogen geloven, dan gaan we een trailer van God of War Ragnarök te zien krijgen tijdens de Summer Game Fest. Of je geloof mag hechten aan deze uitspraak, zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 6 juni 2022.  Net als nieuws over de Xbox & Bethesda Showcase en een mogelijk nieuw model van de Switch.

Beleef de Xbox & Bethesda Showcase samen met ons bij Blast Galaxy

Aankomende week zondag is het tijd voor de Xbox & Bethesda Showcase. Dit (hopelijke) spektakel kun je samen met ons aanschouwen. We zetten op zondag 12 juni namelijk een heuse viewing party op in Blast Galaxy. Onder het motto ‘Bites, Beers & World Premieres’ kunnen je samen met ons kijken naar de stream. Plus lekker op arcadekasten gamen en misschien wat toffe, behoorlijke exclusieve goodies vangen. Wil jij er bij zijn (17:00 deur open, show begint 18:00 uur). mail dan even naar redactie@gamekings.tv. Entree is gratis voor de Premium Bazen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch