Menu Premium
Loading...

Firslook Festival Update: Ubisoft, WESG en VR

07/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand september is inmiddels in volle gang en dus komt Firstook Festival steeds dichterbij. Het weekend van 7 en 8 oktober zal in het teken staan van de grootste gamebeurs van de Benelux. Zoals menig Gamekings-kijker weet zijn we nauw betrokken bij de organisatie van het evenement. Zodoende komen we regelmatig met updates om de community op de hoogte te houden. Vandaag zijn JJ en Koos aangeschoven om een aantal leuke nieuwtjes met jullie te delen. Benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat op Firstlook Festival? Check dan nu deze Firslook Festival Update: Ubisoft, WESG en VR!

Er staat jullie een hoop te wachten!

Vanzelfsprekend zal de beursvloer weer gevuld zijn met een hoop game-gerelateerd vertier. Een van de uitgevers die nadrukkelijk aanwezig zal zijn is Ubisoft. Mensen die in het verleden al eens Firstlook Festival bezochten, weten dat Ubisoft als sinds jaar en dag niet schroomt om flink uit te pakken op Firstlook Festival. Nadat de heren hun enthousiasme hierover hebben uitgesproken, gaan ze verder in op de WESG. Een tijdje geleden heb je al kunnen zien dat Blammo nadrukkelijk betrokken is bij de organisatie van de ‘Olympische Spelen der e-sports’ . Premiumleden hebben zich al kunnen inschrijven voor de diverse kwalificaties. Nu is het voor iedereen mogelijk om je aan te melden. Grijp je kans en schrijf je hier in!

Op Firstlook Festival zal Virtual Reality eveneens een grote rol gaan spelen. De techniek kent wat problemen op weg naar de status van een breed geaccepteerd, solide product. Niettemin gloort de grote belofte van VR nog altijd aan de horizon en op Firstlook Festival krijgen jullie de kans om dit zelf eens te beleven. Ook zal er een Retro Realm op de beursvloer prijken. JJ en Koos lichten je hier verder over in. Meer weten over Firstlook Festival? Check nu Koos en JJ in deze Firstlook Festival Update: Ubisoft, WESG en VR!

Al een kaartje voor Firstlook Festival? Grijp hier je kans voor het te laat is!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch