Menu Premium
Loading...

EvdWv over E3 leaks, Dragon Age 4 en Google Play

12/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, de heren gaan binnenkort naar Vietnam en daar kijken ze allemaal zeer naar uit. Voordat ze vertrokken, moeten ze nog wel werken en is het dus aan hun om het nieuws van deze week door te nemen. Koos, Jelle en Daan zitten op de bank voor deze aflevering van Einde van de Week vrijdag. Dus zet de video aan en bekijk EvdWv over E3 leaks, Dragon Age 4 en Google Play!

Wat dilemma’s van JJ

Voordat het nieuws wordt besproken, heeft JJ wat Dilemma’s verzonnen voor de heren. Al deze opties hebben te maken met de lange vliegreis naar Vietnam. Koos, Daan en Jelle zijn al met hun hoofden in het warme Vietnam, maar daarvoor moeten ze eerst een paar vastzitten in de stalen vogel dat een vliegtuig is. Allen gaan ze aan de pil om hopelijk te slapen tijdens de vlucht. Toch weer elke ervaren vliegreiziger dat het nooit zo makkelijk is. Vervelende passagiers, turbulentie en meer kunnen de vrede van een vliegreis verpesten. JJ heeft ze daarom wat dilemma’s voorgeschoteld voor welke drama ze liever hebben.

Maar er is ook game nieuws

Het programma van Microsoft voor de E3 is mogelijk gelekt. Zo zou de nieuwe Halo samen uitkomen met Scarlett, wat een geheim project is dat mogelijk een nieuwe Xbox is. Krijgt Gears of War 5 een release date, komt er mogelijk een reboot van Dino Crisis en meer. Een andere game zo mogelijk de verhulling zijn van een nieuwe Splinter Cell. Dit is wel verrassing, want Ubisoft zelf heeft laatst gezegd dat ze creatief vastzitten met de serie. Ze zouden niet meer zo zeker weten wat ze met een nieuwe game moeten doen. En zij zijn niet de enige, want het laatste nieuws over Dragon Age 4 klinkt ook verwarrend. Volgens de laatste geruchten wordt deel vier beschreven als een “Anthem met draken”. Dit klinkt niet hoopvol, maar zelf de developers zeggen dat het concept binnen twee jaar nog minstens vijf keer gaat veranderen.

Wordt jij blij van deze leaks van de E3 of vind je ze teleurstellend? Laat het weten in de comments van EvdWv over E3 leaks, Dragon Age 4 en Google Play!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch