Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag de Taipei Game Show en Anthem

26/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is tijd voor Einde van de Week Vrijdag. Het eerste item van Daan is goed ontvangen en vormt een mooi startsein voor de Gamekings Asia Roadtrip. Hier in Nederland gaan we keihard door met het maken van toffe items. In deze Einde van de Week Vrijdag zitten Kevin en JJ klaar om jullie naar goed gebruik het nieuws van afgelopen week voor te schotelen. De Taipei Game Show is officieel van start gegaan. Vijf dagen lang, 300.000 gamers. Morgen gaan de mannen erheen. De heren in de studio hebben beelden gevonden, die goed schetsen hoe het er zo ongeveer aan toegaat op de Taipei Game Show. Benieuwd? Check dan nu deze Einde van de Week Vrijdag de Taipei Game Show en Anthem!

Anthem uitgesteld naar 2019

Nadat de heren uitgeluld zijn over de TGS, schakelen ze over naar nieuws over Anthem. De game, die doet denken aan de Destiny-opzet, komt niet meer dit jaar uit. We zullen tot 2019 moeten wachten voordat we aan de slag kunnen met de game van ontwikkelaar Bioware. Hiernaast is er nieuws over de nieuwe XBOX Game Pass. De Xbox Game Pass abonnementsservice is niet helemaal nieuw. Met het lidmaatschap krijg je beperkt toegang tot een groeiende catalogus aan Xbox One en Xbox 360 backwards compatible games. In het begin waren deze titels vooral arcade games, maar Microsoft heeft al een een groter aantal titels naar de dienst gebracht. In het item dat eerder deze week online kwam, vermoedde Kevin al een addertje onder het gras. Hij heeft gelijk gekregen.

Wat is jullie mening over Anthem? Kunnen jullie nog wel even wachten? Laat je horen in de comments onder Einde van de Week Vrijdag de Taipei Game Show en Anthem!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch