Menu Premium
Loading...

Diablo IV Preview: Gaat de nasmaak van Immortal weggespoeld worden?

18/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

You all have phones don’t you? Nee, geintje. We gaan het vandaag over die andere game hebben die diezelfde dag wat minder aandacht kreeg. Het is één van de allergrootste Activision Blizzard franchises aller tijden. Skate en JJ zijn voor jou diep in de materie gedoken om je er meer over te vertelllen in de Diablo IV Preview.

Wat is Diablo IV voor een game?

Voor diegenen die niet weten wat Diablo IV is leggen we het even in het kort uit. De game is een action-RPG, nog specifieker een klassieke hack and slash. De game was aangekondigd op 1 november 2019 op Blizzcon en kreeg afgelopen jaar een 2023 release date. De game zal procedurally generated Dungeons bevatten, een gigantische open wereld en een PVP mode. De Creative Director Sebastien Stephen legt uit dat voor dit vierde deel in de serie voor een meer gegrond verhaal zijn gegaan dan dat je mogelijk hebt meegemaakt in Diablo III. Het verhaal zal zich dan ook richten op een wat simpeler volk in de sanctuary in plaats van de focus op politiek, de monarchie en andere high-fantasy elementen.

Vijf speelbare classes tot dusver

Tot nu toe zijn er vijf verschillende speelbare classes aangekondigd. Zo kunnen spelers aan de haal met een Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue en een Necromancer. Deze hebben we allemaal al eens eerder in voorgaande games gezien en het is dus vraag of er bij de launch nog een aantal nieuwe aan toe worden gevoegd. De character customization is erg uitgebreid en zal niet per se aan een class verbonden zijn.

Diablo IV moet in 2023 in de schappen verschijnen en zal verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en natuurlijk Microsoft Windows. Benieuwd wat wij van de game vinden? Check dan de Diablo IV preview met Skate en JJ.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch