Menu Premium
Loading...

De XBOX One X is binnen op de redactie: de Unboxing

26/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

“De krachtigste console aller tijden”, zo luidt de slogan van Microsofts nieuwste console. De likkebaardend lekkere 4K-beelden die al maandenlang op het internet rondzwerven lijken deze belofte te bevestigen. Er is de afgelopen maanden een hoop te doen geweest omtrent teraflops, communicatie en de manier waarop Mictrosoft de XBOX One X in de markt heeft gezet. Aan al dat speculeren komt nu een einde, want de console is binnen op de Gamekings-redactie. Zoals je zult begrijpen gaan we er de komende tijd uitgebreid mee aan de slag. Ook gaan we XBOX One X gebruiken om te streamen. Koos en Kevin hebben de console van de tafel gerukt en zijn linea recta de studio ingedoken voor een unboxing. Check nu De XBOX One X is binnen op de redactie: de Unboxing!

“De XBOX One X is de beste console aller tijden”

De krachtigste console aller tijden dus. Met een grafische rekenkracht van zes teraflops, een geheugensnelheid van 320GB per seconde en acht CPU-cores, is dit op papier inderdaad het geval. Games zullen er ongekend mooi uitzien op de Xbox One X. Microsoft wil 4K-gaming voor de console introduceren en de XBOX zo op grafisch gebied weer toonaangevend maken. Of dit Microsoft met hun voormalig Project Scorpio inderdaad gelukt is, valt nog te bezien. Koos en Kevin zijn in ieder geval in hun nopjes met het feit dat ze de nieuwste console mogen unboxen. Ze hebben voor de gelegenheid zelfs de magische unboxing handschoenen meegenomen.

Wat is jullie mening over de deze nieuwe console? Laat je horen in de comments onder De XBOX One X is binnen op de redactie: de Unboxing!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch