Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival en Toy Story

09/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een weekend om niet snel te vergeten. De tiende editie van Firstlook Festival was een groot succes. In deze brievenmaandag bikken JJ, Koos en Kevin terug op een enerverende editie van Firstlook Festival. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, vond zaterdagavond de finales van de WESG plaats. Ook dit was een groot succes, al doet Kevin in deze brievenmaandag wel zijn beklag over de aanwezige irritante e-sporters. Nadat hij zijn hart heeft gelucht, gaan de heren los met het beantwoorden van brieven. Check nu deze Brievenmaandag over Firstlook Festival en Toy Story!

“Niet fappen op de redactie!”

Naar goed gebruik zijn er weer een hoop interessante vragen ingestuurd door de trouwe bezoekers van Gamekings.tv. Een hiervan betreft een vraag over emotie in games. Naar aanleiding van deze brief ontstaat er een interessante discussie over de vraag welke invloed het correct weergeven van emoties heeft op de kwaliteit van de game. De heren kabbelen er flink op los. Ook de stagiairs krijgen nog een veeg uit de pan.

Kersverse aanwint Kevin kan het niet laten om zijn Twitch kanaal even te pluggen. Check hier zij toffe streams! Kijk nu deze Brievenmaandag over Firstlook Festival en Toy Story!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch