Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival en Black Ops III

04/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel bevindt zich tussen de mannen van het eerste uur om op deze maandag jullie brieven door te nemen! Het weekend van JJ draaide natuurlijk om de bokswedstrijd van dit decennium en de vraag is of hij genoten heeft. Steven heeft het niet eens aangezet want de UFC blijft voor hem een stuk boeiender om naar te kijken. Welke aankondigingen worden er gedaan? Je ziet het deze Brievenmaandag over Firstlook Festival en Black Ops III.

Treyarch is behoorlijk open over de nieuwste Call of Duty: Black Ops III waardoor veel informatie over de multiplayer al op straat ligt. Daarnaast is er bekend dat voor de release een multiplayer beta wordt vrijgegeven. De vraag is wat de heren vinden van de openheid betreffende deze nieuwste Call of Duty en of het de franchise weer naar een hoger plan kan tillen. Inmiddels zijn er al veel tickets voor Firstlook Festival verkocht en zijn er toch de nodige vragen over de Black Label eSports Masters en of er boothbabes aanwezig zijn.

Zit jij te wachten op de nieuwste Call of Duty? Heb jij je ticket voor Firstlook Festival al binnen? Laat het ons weten in de comments!

Brievenmaandag over Firstlook Festival en Black Ops III

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch