Menu Premium
Loading...

Breaking News: EA kondigt nieuwe Battlefield aan

31/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anthem, de mogelijke Destiny killer van EA die oorspronkelijk EA’s reputatie zou moeten redden in 2018, is verschoven naar 2019. Er werden verschillende redenen het internet in geslingerd, de game zou nog gepolished moeten worden, er zouden issues zijn met de Frostbite engine en het Bioware team voelde zich na het dramatische ontvangst van Mass Effect Andromeda “optimistic but anxious”. Nu heeft de CFO van EA bekendgemaakt dat er niets aan de hand is met het ontwikkelen van de game, maar dat Anthem plaats moet maken voor een nog onaangekondigde Battlefield game. Wil je weten wat Kevin vindt van deze aankondiging? Check dan nu het item!

Anthem door Battlefield verschoven naar 2019

Wat de setting gaat zijn voor de nieuwe Battlefield game is niet aangekondigd. In de voorspellingen van 2018 hebben de Gamekings al uitgesproken wat zij denken dat de nieuwe backdrop wordt voor Battlefield. Boris dacht aan met een M16 rondsjokken in de jungle, een kekke orenketting en Charlie in the trees. Kortom: Goodmorning Vietnam! JJ’s blik is inmiddels bijgedraaid. Eerst vermoedde hij Battlefield: Bad Company 3, maar inmiddels vermoedt hij toch het logische vervolg van Battlefield 1; Battlefield 2 de Tweede Wereldoorlog.

Wel is direct al aangegeven dat de game waarschijnlijk geen Battle Royale mode gaat krijgen. EA onderkent dat games als PUBG en Fortnite heel populair zijn dankzij de Battle Royale modus, maar dat deze vermoedelijk niet in de nieuwe Battlefield gaat zitten. Wel zijn ze aan het denken over nieuwe en innovatieve gamemodes.

Welke Gameking krijgt gelijk? Welke setting zou je zelf willen zien? Hoop je op een Battle Royale modus? Zou je toch liever Anthem willen zien in plaats van Battlefield? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch