Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Project Gemini, The Exorcism of God & Palworld

12/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op bepaalde momenten hebben we zin om is eens even keihard te knallen op een knop. Dat is precies waarom we de de rode buttons hebben. En Trailer Trash. Welke trailers gaan het in deze editie overleven? Is het Project Gemini? En welke trailers gaan keihard ten onder dankzij de gevreesde knop. Je ervaart het allemaal in deze editie van Trailer Trash. Met onder andere trailers van Kao the Kangaroo, The Burning Sea en nog veel meer. De volledige lijst kun je zoals altijd onderaan de pagina vinden. 

Beleef een Russische ruimtevlucht in Project Gemini

Zo hebben kijken Koos, Daan en Jelle vandaag naar de trailer van Project Gemini. Het is een film van Vyacheslav Lisnevsky. Wie kent hem niet. Het is een Russische film die gaat over een ruimtevlucht. En dat ging ze niet bepaald goed af als je de film bekijkt. Hoe zit het met de trailer? Krijgen we zin om de film te gaan kijken? Of houden we het lekker bij de trailer.  

Het Vaticaan stuurt een Exorcist naar God in The Exorcism of God

Sommige mensen kunnen er goed tegen, anderen juist totaal niet. We hebben het over horror films. Er zijn er al zeer veel van uitgekomen. Gaat dat ten koste van de originaliteit? Hebben we elk verhaal nu wel zo’n beetje gehad? Of is er nog steeds een leuke draai een horror te geven? De drie heren bekijken de trailer van The Exorcism of God. En zoals de titel doet vermoeden, gaat over exorcisme. Is het een trailer die ons de angst doet aanjagen? Of drukken we zo snel mogelijk op de buzzer. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van Trailer Trash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch