Menu Premium
Loading...

Trailer Trash met EVERSPACE 2 en Mass Effect Legendary Edition

11/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een pauze van een maand was het de hoogste tijd voor een gloednieuwe Trailer Trash. Vind je ook niet? Wij in ieder geval wel. Ook in deze editie hebben wij samen met de community een lijstje trailers klaargezet voor Jelle en Skate. Zodat ze die met hun kenners oog konden keuren. Van Triple A games zoals Mass Effect Legendary Edition tot de slechtste B games, het zit er opnieuw allemaal tussen. Zullen Jelle en Skate deze trailers de hemel in prijzen? Of worden ze in de prullenbak gegooid als de trash dat ze zijn? Hoeveel trailers gaan de heren uitkijken? Daar kom je achter in de nieuwste editie van Trailer Trash.

Waar blijft die toeter nou

Deze keer luidt de Trash-buzzer niet uit een mobiele telefoon, maar uit dat instrument onder de neus. Nee, nog steeds geen nieuwe toeter dus. Maar dit betekent wel dat Jelle en Skate hun prachtige metal en rap stemmen kunnen gebruiken om de mooiste toeters ooit na te doen, althans dat hopen we. Heeft Jelle als metal muzikant nog steeds de stem van een engel? Kan Skate na jarenlang Joyride rappen nog steeds een sicke toeter na doen? Daar kom je maar op een manier achter, en dat is door keihard op die Play button te drukken.

De trailers van Trailer Trash op een rijtje

Zijn jullie onder de indruk van een trailer, of vind je er eentje lachwekkend slecht? Dan kan jij hieronder alle trailers op een rijtje vinden zodat jij ze zonder onze gebazel of een toeter nog eens kunt checken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch