Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Dual, Staircase, Eraser Reborn & Ambulance

08/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De rode buzzers liggen op tafel. Dan weet je wat er gaat gebeuren; een nieuwe editie van Trailer Trash. Huey, Jelle en Koos zitten klaar om maar liefst elf trailers me je te gaan bekijken (of helemaal af te branden natuurlijk). Van game trailer tot aan film trailers, alles komt aan bod. Hoeveel trailers denk je dat ze dit keer volledig gaan bekijken? Hoeveel gaan ze er binnen een paar seconden wegdrukken? Je ziet en hoort het in de nieuwe editie van Trailer Trash.

Een strijd aan gaan met je eigen kloon

Horen van de dokter dat je dood gaat, maar uiteindelijk niet dood blijkt te gaan, is een wonder. Je zou denken dat dit mooi nieuws is. Maar Sarah blijkt er anders over te denken. Toen ze te horen kreeg dat ze dood ging, heeft ze namelijk een kloon van zichzelf laten maken. Waarom? Zodat het verlies voor haar familie & vrienden minder zwaar zou voelen. Nu loopt haar kloon echter rond op de wereld, en Sarah ook. Dat gaat botsen. De enige manier om vaan har af te komen is om de kloon uit te schakelen. In de film Dual doet Sarah er alles aan om van haar eigen kloon af te komen. Zal haar dit lukken? En is de trailer vet?

Alle trailers van Trailer Trash op een rij

Ben jij benieuwd welke trailers er in deze editie van Trailer Trash kort, voor de helft of helemaal bekeken worden? Of zat er nou net een trailer tussen die Huey, Jelle en Koos hebben weggestemd, maar jij wel wilt bekijken? Je kan ze hieronder allemaal zo vaak als je wilt terug kijken. Met één simpele klik op de titel kom je uit bij de juiste trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch