Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomerweken 2021: Herkennen we bekende games ook aan het geluid?

28/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de 20 jaar dat we nu al Gamekings maken, hebben we ontelbare videogames gespeeld. En dus is er ook een enorme database aan beelden in ons hoofd opgeslagen. Laat ons een screenshot of een stukje gameplay zien en we kunnen 9 van de 10 keer vertellen om welke game het gaat. Dat is dus met de ogen. Maar hoe zit het met het geluid? De oortjes. Kunnen we games ook herkennen aan de hand van een geluidsfragment? Daan, Koos en Skate gaan de uitdaging aan en krijgen 60 korte soundbites voor de kiezen. Of moet je voor de oren zeggen? Hoeveel weten ze binnen een half uur te raden? Dat is de zomerse challenge in deze video.

60 games, 60 geluidsfragmenten

Dit is de game die we gebruiken, probeer het zelf ook uit! Wie weet leuk om dat te doen voordat je deze video gaat bekijken. Kun je jouw skills meten meten die van ons. Anyway, zestig, vaak heel erge soundbites moeten ze benoemen. Zitten zeker een paar inkoppers bij. Maar het merendeel is behoorlijk lastig. Zo lastig dat de drie een streefgetal voor zichzelf bepalen. Ze willen er 41 goed hebben. Want dat aantal vinden ze Gamekings-waardig. Daaronder niet. We gaan hier niks verklappen, want het wordt een heerlijke battle in deze video, maat het begin is niet erg veelbelovend.

Herkennen de drie het geluid van 41 games?

Gaan Daan, Koos en Skate de 41 goed ingevulde titels halen? Herkennen ze genoeg games aan het geluid? Of eindigen ze er onder of juist er boven? Je ziet en vooral hoort het in deze editie van Zomerweken die draait om het geluid in games. Kunnen de titels van games raden aan de hand van een kreet, een geluidseffect of een korte tune. En je weet, probeer het zelf ook een keer uit. Is bijzonder leuk om te doen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch