Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

The Last of Us Part I Premium Review: “Dope of easy cashgrab?”

07/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we bij de open review al aangaven, in 2013 werd de PS3 uitgezwaaid met misschien wel Naughty Dog’s magnum opus: The Last of Us. Een dik jaar later kregen we al een opgepoetste versie in de vorm van The Last of Us Remastered voorgeschoteld. Als je nu denkt dat Naughty Dog klaar was met de game, dan heb je het mis. De Amerikanen gaan full on GTA V en komen zeven jaar later met een opgepoetste versie van de opgepoetste versie van The Last of Us Part I. Is de game de €80 waard? Je ziet en hoort het in The Last of Us Remake Premium review met Jelle, Koos en Skate.

The Last of Us Part I Review: Zijn vernieuwde graphics genoeg?

De grafische engine van de game heeft in de Remake een flinke oppoetsbeurt gekregen. Hierdoor is de game véél meer richting The Last of Us Part II getrokken. En die versie zag er natuurlijk prachtig uit op de PS5. De omgevingen, characters en ook animaties hebben allemaal een vers likje verf gekregen. Voor een cinematische game als deze maakt het de game ook zeker beter doordat de storytelling beter uitkomt met deze nieuwe facial animaties en models. Maar is al de grafische opsmuk jouw tachtig euro waard als je de game al bezit? Of heeft Naught Dog meer aangepast in de laatste versie?

Wat zijn de andere verbeteringen in TLOU Part I?

Hebben we in de Remake alleen te maken met vernieuwde graphics of is er meer? Naughty Dog beloofde onder andere minder laadtijden, cutscenes die volledig real-time rendered zijn in plaats van prerendered, quality of life verbeteringen en een AI van CPU’s die meer lijkt op wat we hebben kunnen ervare in deel twee. Is het genoeg om de game opnieuw aan te schaffen? Of is dit spel alleen maar bedoeld voor nieuwkomers? Of zelfs een ordinaire cashgrab? Het antwoord zie en hoor je in de The Last of Us Remake Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch