Menu Premium
Loading...

Premiumvision #7: Volle bak herinneringen aan 20 jarig Gamekings

02/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvision op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de zevende Premiumvision aflevering waarin we vierden dat Gamekings 20 jaar bestond.

In gesprek met oude crewleden

In de afgelopen twintig jaar heb je veel verschillende gezichten gezien. Ruim vierhonderd TV-afleveringen werden geproduceerd. Met zowel voor als achter de schermen een heel team aanwezig. Allen tezamen maakten Gamekings tot een succes. Daarom hebben we in deze speciale editie een interview met de regisseur van de allereerste afleveringen. Hoe beleefde hij die periode. Ook gingen we in gesprek met een presentator en grondlegger die je vast nog wel kent. Natuurlijk zijn we ook op pad geweest. Bijvoorbeeld naar De Dam en ietsje verder; naar Duitsland. Op de Dam wilden we weten of mensen nog steeds Gamekings kenden. Want we kunnen wel een hele hoge dunk van onszelf hebben, maar wie weet kende niemand ons meer. Veel oude bekenden dus in deze aflevering, maar ook een fris gezicht. Als je Premiumvision #6 hebt gezien, herken je hem misschien wel.

Vet feest met de Premium bazen in Premiumvision 7

20 jaar aan vette content. Gamekings bestaat zo lang, doordat jullie bazige bazen zijn die ons supporten. Daarom organiseerden we een feest waarin we samen met de community onze verjaardag vierden. En jij kan gaan genieten van de beelden en de gesprekken die we daar hadden. Dat en veel, veel meer ga je zien in deel zeven van Premiumvision.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch