Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Pik One: Wie is het meest bad ass game-character?

07/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor een nieuwe rubriek. Eentje waar gewoon lekker en zonder schroom geouwehoerd wordt over spelervaringen. JJ zet de crew van Gamekings in ‘Pik One’ telkenmale voor de keuze. Welke van de twaalf door hem voorgestelde game gerelateerde stukken ‘content’ vinden zij het wreedst, mooist, best of in dit geval meest bad ass. En de mensen die meedoen moeten tot een gezamenlijke nummer 1 komen. Zwaar gevalletje ‘kill your darling’ dus en en een garantie op vinnige discussies. De aftrap van Pik One doen we met 12 stoere game characters die hun respectievelijke mannetje en vrouwtje staan. Aan Jelle, JJ & Koos de moeilijke taak om te bepalen wie van de twaalf het meest badass character is binnen de wereld van videogames.

Wat maakt een gamepersonage nou écht bad ass?

Zijn het hun onverschrokken daden, het diepgaande achtergrondverhaal, of gewoon die coole looks die zorgen voor de nummer 1 positie? De keuze is aan Jelle, JJ, & Koos. Zij gaan met elkaar de strijd aan om te bepalen wie het meest badass character is in actievolle videogames. Voorbij komen iconen zoals Kratos van God of War: de Spartaanse krijger die biceps heeft waar je ‘u’ tegen zegt, de sluwe sneaky Hitman, de avontuurlijke Nathan Drake van Uncharted, de heldhaftige Link van Zelda en zelfs de verleidelijke heroïne Bayonetta. Ook Solid Snake en Max Payne dingen mee naar de top positie. En allemaal hebben ze een totaal ander karakter. Waar bepalen de drie hun keuzes op- het gebrek aan emotie of juist een menselijk trekje, de onverschrokkenheid of misschien wel wreedheid van zijn of haar acties?

Pik one bad ass

De drie heren buiten zich tijdens deze video over al deze vraagstukken. Waarbij ieder van hen natuurlijk zijn favoriete bad ass adventure had. Maar er kan en mag er maar één winnen. Wie gaat dat worden? En waarom? Komen ze uit op een stille bad ass met een helm of wordt het een luidruchtige Triple A held? Je hoort en ziet het in deze video.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch