Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over het Last of Us 2 lek, gloriedagen Nintendo en knieval Epic voor Google

28/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is niet altijd de ‘goed nieuws-show’. Er gaat, net als in andere industrieën, net zoveel mis als goed. Maar dit keer hebben we echt een vervelend onderwerp om aan te snijden in de show. Eentje die we vanuit zakelijk perspectief wel moeten behandelen, maar die we als gamer liever niet zouden willen zien. Het gaat om het lek van Last of Us 2. Als je tenminste nog van een lek kan spreken, want feitelijk ligt het hele verhaal van de game van Naughty Dog in woord en beeld op straat. En dat is niet wat je wilt als je al zo lang reikhalzend uitkijkt naar dit spel.

Waarom werd The Last of Us 2 zo zwaar gelekt en wat moet Sony nu doen?

Er zit echter ook een zakelijke kant aan het verhaal. Waarom werd deze informatie gelekt (en niet zo’n klein beetje ook), hoe treft het  Sony en Naughty Dog en wat moet Sony nu gaan doen? Ook Nintendo had een digitaal probleem. 160.000 accounts werden gehackt. Waarop Nintendo drastische maatregelen moest nemen. Hoe kunnen dit soort zaken gebeuren? Sony en Nintendo zijn toch allesbehalve kleine bedrijfjes. Die moeten die zaken toch betere geregeld hebben…

Epic heeft ineens geen moeite meer met Google Play

Dan is er de opmerkelijke knieval van Epic Games. Twee jaar lang riepen dat ze hun game Fortnite nooit, maar dan ook nooit op Google Play zouden zetten. Reden: Google wil 30% van de verkoopprijs hebben en dat vindt Epic te gortig. En dus maakte ze een eigen Android shop. Maar opeens keren ze nu terug op hun schreden. Waarom? Wat is er gebeurd? Boris en JJ leggen het allemaal uit en geven hun onverbloemde mening. Want dat is wat de Peepshow is: recht voor je raap en gepeperde meningen. En daar kun je zelf je eigen mening op bouwen en die in de comments ventileren.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch