Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Inside Xbox debacle & Ubisoft, greedy EA en Nintendo

12/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de tegenvallende Inside Xbox van afgelopen donderdag is het logisch dat Peepshowers Boris en JJ in deze editie veel tijd inruimen om over de stream en haar content na te praten. Want wat leek daar een hoop fout te gaan… Inside Xbox moest een hoop vragen van aspirant Xbox Series X-kopers gaan beantwoorden. In plaats daarvan riep de stream echter juist nog meer vragen op. En het verbeterde in ieder geval niet het grootste manco van Xbox: de games. Hoe dan?

Mag je Microsoft afrekenen op wat ze in Inside Xbox toonden

Boris en JJ kijken in de Peepshow vooral zakelijk naar Inside Xbox. De eerste vraag is of je Microsoft mag afrekenen op wat ze toonden? Zijn ze zelf verantwoordelijk voor de heftige reactie van velen op de stream? Of leggen we zelf de lat te hoog? De twee geven hierop een antwoord gebaseerd op de pr die Xbox voorafgaand van de stream deden. Met andere woorden, hoe stak Xbox zelf Inside Xbox in. En waarom waren er alleen maar Double A games en games van ‘onbekende’ studio’s? En wat was dat in hemelsnaam met de trailer van de enige Triple A-game die Xbox voor ons klaar had gezet: Assassins Creed Valhalla. Waarom begonnen zowel Xbox als Ubisoft vrij snel na de stream een ‘slijmoffensief’ bij de community? Meer dan genoeg vragen om eens lekker een half uurtje over te discussiĆ«ren.

Gaat de Xbox Series X minimaal 100 dollar goedkoper zijn dan de PlayStation 5?

Maar er is meer. EA gaf een heel eigen draai aan het gegeven ‘Smart Delivery’. Liet de publisher zich hier weer van haar meest greedy kant zien? Ook waren er voorspellingen van de roeptoeter van de game-industrie, mister Pachter. Hij gaf aan dat hij vermoedde dat de Xbox Series X 400 dollar zou gaan kosten en de PlayStation 5 minimaal 100 dollar duurder werd. Wat een disaster zou zijn voor Sony. Hoe kijken Boris en JJ hier tegen aan? Lult Bill weer eens uit de spreekwoordelijke nekharen of heeft hij een punt. En hoe gaat Nintendo met de Coronacrisis om?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch