Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Google Stadia, GeForce Now, E3 2020 en Fallout 76 (daar is ie weer)

03/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een nieuwe Peepshow voor je klaar. Op de vaste dinsdag. En je weet hoe we de Peepshow de laatste tijd beginnen: met het logo van de PlayStation 5. Zo lang Sony zijn kaken stijf op elkaar houdt en geen informatie over hun nieuwe console brengt, gaan we hier mee door. Wie weet kijken ze wel (tuurlijk…) en irriteert het logo hen. Dat ze dan… Nu ja, een beetje dromen mag. We hebben gelukkig ook genoeg andere zaken te bespreken. Want om nu een hele show te wijden aan één enkel logo….

Developers worden niet bepaald rijk van Google Stadia

Neem de situatie in de streaming-service land. Google Stadia loopt niet echt lekker. Hoe komt dat? Wat is er aan de hand. Developers geven nu, anoniem weliswaar, een kijkje in de keuken. En GeForce Now? Prima product. Maar een paar publishers halen er hun games weg. En dat aantal groeit. Waarom? En komt er een werkbare oplossing? Boris en JJ gaan er op in.

Hé, daar hebben we onze favoriete game weer: fallout 76

We waren de game waar de Peepshow groot mee is geworden, Fallout 76, eigenlijk helemaal vergeten. Sterker nog, met The Wastelanders update op komst, hebben we best wel weer zin om ons in deze online wereld onder te dompelen. Maar dan gaat Pete Hines van Bethesda weer zout in de wond storten door het maken van een rare opmerking. De twee moeten daar natuurlijk wat over zeggen. Of het nieuwe dieptepunt in de wereld van micro-transacties. In Dead or Alive 6. En je weet dat we al heel veel bagger op dit gebied hebben gezien. Nou, dan heb je deze 1 dollar uitgave nog niet gecheckt. Dit en natuurlijk het laatste nieuws over het Coronavirus en de impact die het virus heeft op de gamesindustrie, zie je allemaal in deze editie van de Peepshow. Met de tweede vaste tafelheren. Zuur als altijd.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch