Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de mogelijke verkoop van grootmacht EA

24/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdag beginnen met een nieuwe editie van de Peepshow. Dé perfecte start van de dinsdag. Boris & JJ zitten er klaar voor om jouw te verblijden met een aantal interessante nieuwtjes. De Peepshow van vandaag staat vooral in het teken van Electronic Arts. EA lijkt  op zoek naar een partij die hen over wil nemen. Dat terwijl ze in februari nog beweerden dat ze absoluut geen overname kandidaat waren. . Plus, is er een kans dat we Activision/Blizzard in juni niet gaan zien tijdens de Summer Game Fest? Benieuwd naar hoe Boris & JJ over deze onderwerpen denken? Bekijk dan snel de Peepshow van dinsdag 24 mei 2022.

Heeft er iemand interesse in EA?

Wie had dit nou verwacht? Het ging al een tijdje niet 100 &% lekker met EA: Ze zijn de naam FIFA kwijtgeraakt, de Star Wars licentie van Disney werd niet verlengd in 2022 & en flagship Battlefield heeft behoorlijk water gemaakt. EA lijkt op zoek naar een fusie met een ander bedrijf Of naar een partij die hun bedrijf wil kopen. Mogelijk zijn er al echte overnamegesprekken gaande. Met wie en zal dit het einde zijn van EA? Jullie gaan het allemaal zien en horen in deze Peepshow.

Activision wel of niet op Summer Game Fest?

EA is niet de enige die het niet soepel draait momenteel. Activision/Blizzard dealt zelf met een hoop lopende rechtszaken. En daardoor zou het zo kunnen zijn dat Geoff Keighley besluit om geen games van deze publisher te tonen tijdens zijn Summer Game Fest. Vorig jaar name hij immers flink stelling tegen sexual harrasment en je kunt niet zeggen dat het probleem is opgelost bij Activision/Blizzard. Gaan we straks dus geen nieuwe Call of Duty bij Keighley zien? Of trekt de man zijn keutel in? Bekijk snel de nieuwe editie van de Peepshow met Boris & JJ, en je weet het antwoord.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch