Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: South Park: The Stick of Truth, Tomb Raider & SSX

03/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe aflevering van Ken Je Deze Nog. Want er zijn een hoop games uitgekomen in het verleden die na aan ons hart liggen. En Huey had nog unfinished business. De vorige keer was hij tot de PS3 gekomen. Nu wil hij verder gaan. En Skate wil graag weten welke titels hem in de periode PS3/PS4 hebben weten te bekoren. Huey heeft een aantal games daadwerkelijk ook meegenomen om ze eens goed te bespreken met Skate. Want waren die games echt zo classic als we herinneren? Of is dat gevoel, nu we de beelden terug zien, toch wel een klein beetje anders geworden. En welke games hebben we allemaal mee gebracht? Je ziet het allemaal in deze nieuwe editie van Ken Je Deze Nog.

Een RPG met Kenny, Eric, Kyle in South Park: The Stick of Truth

Heel soms zijn er van die games die jaren en jaren bij ons blijven. Of het nu vanwege de graphics, de gameplay of het verhaal is, het zijn allemaal titels die net wat anders doen dan de rest. Huey heeft een paar games meegenomen die we allemaal vast wel kennen. Bijvoorbeeld South Park: The Stick of Truth. Een game die de bekende wereld van South Park goed weergeeft. Wat maakte dit spel zo speciaal voor Huey? Dat hoor je zo.

Terug op avontuur met Lara Croft in Tomb Raider

Hij heeft Tomb Raider meegenomen. Want losgaan met Lara Croft blijft voor hem pure magie. Andere titels die voorbij komen zijn onder meer The Witcher 3, SSX, Mafia 2, Prince of Persia: The Sands of Time, Ghostbusters: The Video Game en Raymen. Je gaat van Huey horen waarom deze titels zo belangrijk waren voor hem. Of het nu met een snowboard door de bergen racen is of een lekkere platform klassieker. Huey’s smaak is bijzonder divers. Je ziet het allemaal in deze editie van Ken Je Deze Nog?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch