Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings Premium Awards nominaties: Fighting & Race games

02/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn dan eindelijk aangekomen bij de beste Award show van het jaar, de Gamekings Premium Awards! Onze nieuwe Premium Awards, waarbij wij prijzen weg gaan geven aan de beste game in zijn eigen categorie. Denk hierbij aan Race-games, shooters, Action Adventure, Sport, RPG, Fighting Games, Single Player en Multiplayer games. In deze show gaan Koos en Skate samen de nominaties van elke categorie doornemen en hierover discussiƫren waarom deze game in de lijst is gekomen. Jullie mogen als Premium Bazen gaan bepalen welke game daadwerkelijk naar huis gaat met de prijs. Wat is de beste Fighting en Race game van 2018? De keuze is aan jou! De andere categorieƫn komen later deze maand nog op de website.

Beste Fighting game van het jaar

De lijst die wij hebben samengesteld bevat een grote variatie aan fighting games. Als er iemand een grote fan is van fighting games dan is het Skate wel. Toch hebben zij een mooi lijstje weten samen te stellen.
– Super Smash Bros. Ultimate
– Street Fighter V: Arcade Edition
– Dragon Ball FighterZ
– UFC 3
– Soul Calibur VI

Beste Race game van het jaar

Voor het genre race games hebben we hier wel de juiste twee kandidaten zitten. Koos en Skate zijn allebei namelijk erg gek op het race genre en hebben beide heel wat uurtjes achter het stuur gezeten. Wel in game natuurlijk want de beide heren hebben allebei geen rijbewijs. Toch laten zij even weten wat voor hun de vetste race games van het jaar waren. De nominaties zijn als volgt:
– Gran Turismo Sport
– F1 2018
– Forza Horizon 4
– Onrush
– The Crew 2

Maak je keuze!

Wil je nou graag een keuze maken op welke game naar huis zou moeten gaan met de Award voor beste game in de categorie? Vergeet dan niet even te stemmen via deze link. En wie weet krijgt jouw keuze wel de Award. Over een aantal weken kun je de uitslag verwachten in een apart item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch