Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings in Lockdown – Blast Galaxy, happy & sombere muziek

11/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zuigt om het te moeten zeggen, maar we gaan de vierde week van het verplichte thuiswerken in. En dus komen we weer met een nieuwe aflevering van Gamekings in Lockdown. Want gedeelde smart is halve smart. In deze editie van Gamekings in Lockdown is een hoofdrol weg gelegd voor Steven. Hij was nog niet eerder aanwezig in een editie van Gamekings in Lockdown. En we willen zoveel mogelijk redacteuren laten langskomen.

Steven vertelt over hoe het met Blast Galaxy gaat in deze lastige tijden voor horeca

 

Steven heeft bovendien niet alleen iets te vertellen over het thuiswerken, hij heeft natuurlijk met Blast Galaxy een horecazaak. En zoals we allemaal weten, krijgt de horeca momenteel zware klappen. Omdat je niet langer in groepen groter dan twee of drie man bijeen mag komen, zijn alle cafés en restaurants dicht. En dicht betekent geen inkomsten. Hoe gaat hij daarmee om en wat betekent de gedwongen sluiting voor Blast Galaxy? In zijn vlog spreekt hij er open over.

Jelle begint te wennen aan de lockdown en Daan klust vrolijk verder

JJ en Jelle leveren dit keer ook een bijdrage. Jelle begint bijvoorbeeld beter te wennen aan de lockdown. Hij zit beter in zijn vel en stort zich op muziek. En jullie kunnen hem daarbij helpen. JJ begint daarentegen wel wat meer kriegelig  te worden van het thuis zitten nu de zon echt begint door te breken. Voor hem altijd het tijdstip om het strand op ‘t zoeken. Want de zee is exact de reden waarom hij al 30+ jaar in Haarlem woont. Vanuit zijn huis is hij er in tien minuten fietsen. Maar nu dus even niet… En Daan? Daan is Daan en dus weer druk bezig met rommelen en puzzelen in zijn thuisstudio. Hij laat wederom zien waarom hij voor visual guy Jelle de favoriete editter bij Gamekings is. Doe er je voordeel mee. En je weet het, Stay Safe!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch