Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Fallout 76 Wastelanders DLC Premium Review – Is Fallout 76 eindelijk tof?

22/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is daar dan de DLC die Fallout 76 zou moeten gaan redden. Al ruim een jaar staan er knoeperds van vraagtekens bij deze game. Alles wat fout had kunnen gaan bij het bedenken en uitwerken van een game ging hier fout. Van spelers die complete rollbacks kregen na uren door de post Apocalyptische wereld gelopen te hebben tot pre orders die niet brachten wat er beloofd werd. Plus dat niemand zat te wachten op PvP actie in het Fallout universum. Of de Wastelanders DLC dit allemaal verhelpt is de vraag die Jelle Daan en Koos voor je gaan beantwoorden in deze Premium review van de Fallout 76 DLC, Wastelanders.

Wat viel er te doen in de barre wereld van Fallout 76?

Bij release van Fallout 76 was er al snel het gevoel dat het vooral zo leuk was als je het zelf maakte. Aangezien er buiten wat ouwehoeren met je vrienden niet zo veel Fallout gameplay te beleven viel. Het verhaal werd enkel verteld door middel van audio logs en niet meer via npc’s. Het was ook niet mogelijk om het verhaal samen te doorlopen. Resultaat een halfbakken singleplayer game die je online kunt spelen. Bethesda beloofde al snel dat er een fix zou komen die het meer een Fallout game zou laten lijken. Dat ‘snel’ duurde dus ruim een jaar. Heeft de Wastelanders DLC van Fallout 76 eindelijk een volwaardige Fallout game gemaakt?

Zijn de technische probleem ook opgelost?

Zoals eerder aangegeven zat de game ook vol met verschillende bugs. We zijn erg benieuwd of deze er ondertussen ook uit zijn gehaald. Want je kan nog zo veel leuke nieuwe content in de game hebben stoppen, als je het spel niet kunt spelen omdat het wemelt van de bugs, dan ben je dus nog geen stap verder. De drie heren hebben een belangrijke taak voor zich liggen. Is er nog hoop voor Fallout 76 en dus de vele Fallout-fans binnen onze community of geven ze met deze review Fallout 76 het definitieve nekschot? Want dit is toch echt wel de laatste kans voor Bethesda om nog iets van deze titel te maken. Toch…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch