Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings met Tiger King, LA Originals & Cursed Films

16/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk altijd leuk om naar een aflevering van Docukings te kijken. Maar in deze periode, waarin we net iets te veel tijd binnen moeten zitten, komt dit item helemaal als een klein geschenkje uit de hemel. Want we Netflixen, HBO’en en Pathe Thuisen wat af. Een paar verse documentaires om te bekijken kunnen er dan altijd bij. JJ heeft even goed rond gekeken en dit keer maar liefst acht documentaires verzameld. Deels op Netflix, maar deels ook op minder bekende platformen. Want daar bevindt zich ook meer dan prima docu materiaal.

Je kunt momenteel niet om Tiger King heen

Docukings trapt af met dé docu-hit van het moment: Tiger King. Het relaas van de nogal kleurrijke Joe Exotic en zijn beef met mede tijger-verzamelaar Carole Baskin. Wat er allemaal in de acht afleveringen van Tiger king gebeurd, had zelfs de beste scriptschrijver in Hollywood niet kunnen verzinnen. Het is te bizar voor woorden. JJ is benieuwd of Jelle de serie ook gekeken heeft en wat hij er van vindt.

Vervloekte horror films en de koudste race op aarde

Maar dit keer dus ook wat meer documentaires uit andere landen. Niet Amerikaanse docu’s die ook niet op Netflix te zien zijn. JJ stelt Jelle ondermeer voor aan de Nederlandse documentaire over de band DeWolf. Zij toeren met een busje door Europa en nemen in die bus hun nieuwe plaat op. Fraai is ook een documentaire over de meest koude race ter wereld.  En een Tsjechische vrouw doet mee. Natuurliefhebbers zullen er van smullen. Bovendien is dit soort werk in een tijd dat we zelf niet meer mogen reizen als honing voor de ziel. Iets heel anders zijn weer de mythes en roddels die hangen rond een aantal hele bekende horror films. Wat is er waar van de verhalen dat deze producties vervloekt waren? Dit en meer kun je zien in deze editie van Docukings.

Overzicht documentaires

Tiger King, Netflix

LA Originals, Netflix

DeWolf in Europa, NTR

Cursed Films, Shrudder

Sunderland till I die 2, Netflix

Doggy Love, Picl

Sidik and the Panther, cinema

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch