Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Dit zijn onze voorspellingen voor de ‘E3’ dit jaar

08/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Showcase op komst zijn wij op de Gamekings redactie behoorlijk nieuwsgierig naar wat we dit jaar te zien gaan krijgen. Er doen dit jaar maar liefst 30 publishers mee aan het event van Geoff Keighley. Onder hen grote namen als Activision, Capcom, EA, PlayStation en Square Enix. En zoals elk jaar gaan er geruchten rond welke games deze partijen ons gaan voorschotelen. In deze video bespreken Daan, JJ en Koos al deze geruchten van insiders en kijken of ze er enige waar(schijnlijk)heid in zien. Oftewel, welke games denken wij donderdag en zondagavond te gaan zien tijdens de Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Showcase. Je ziet en hoort het allemaal in deze video over onze voorspelling voor de aankomende ‘E3’-periode.

Dit zijn de games die wij de komende dagen verwachten tijdens de ‘E3’?

De geruchtenstroom rond de E3 periode blijft maar aanhouden. Krijgen we dan echt nieuwe beelden te zien van God of War Ragnarok? Nieuwe gameplay van Gotham Knights? Brengt Bethesda alleen Starfield of wie weet toch nog iets met de naam FallOut erin? Komt EA met Need for Speed 2022 of Skate 4? Gaan wij een betere Summer Game Fest dan vorig jaar tegemoet? Of kan niks op tegen de scoop van Elden Ring van vorig jaar? Het lot ligt in de handen van Geoff Keighley en Phil Spencer. Wij kunnen alleen maar speculeren en afwachten…

Kijk samen met ons naar de Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Showcase

Donderdag 9 juni gaan we op ons Twitch-kanaal van start met de Summer Game Fest. We beginnen die dag om 17:00 uur met een paar uurtjes The Quarry en schakelen vanaf 19:00 uur over naar de nabeschouwing. Zondag is er vanaf 18:00 uur de stream rond de Xbox & Bethesda Showcase en de PC Gaming Show. Wees er bij en kijk met een biertje erbij mee naar hopelijk een hoop wrede games. We maken er met zijn allen zoals elk jaar om deze tijd gewoon een leuk feest van.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch