Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Cyberpunk 2077: 10 antwoorden waarom we buitenaards hyped zijn

22/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

17 september is de dag dat jij Cyberpunk 2077 verwelkomen mag. Als de Coronacrisis tenminste geen roet in het eten strooit. Maar daar zijn geen voortekenen voor en dus gaan we er niet van uit. Deze dag staat in de agenda’s van alle Gamekings presentatoren zwaar omcirkeld. Wie weet gaan er zelfs mensen vrij nemen. Zo erg kijken we er naar uit. Maar waarom doen we dat? Waarom hebben we zulke hoge verwachtingen van de game van CD Projekt Red en waar baseren we dat op? We hebben zeker wel wat gameplay gezien en er zijn een aantal interviews gedaan. Maar we weten ook zoveel nog niet. En jullie hebben geheid hetzelfde. Je vormt op basis van wat je weet een beeld van de game. Jouw beeld. En je hoopt dan dat dit straks bewaarheid wordt.

Welk ideaalbeeld hebben Boris, Koos en Jelle van Cyberpunk 2077

In deze video gaan Boris, Koos en Jelle exact hetzelfde doen. Aan de hand van alle info die er is en de twee demo’s die ze live hebben bijgewoond, geven ze antwoord op tien vragen over Cyberpunk 2077. Uit die antwoorden komt het beeld naar voren, het ideaalbeeld feitelijk, wat zij hebben van de game. Of misschien beter gezegd, wat zij willen van de game. Jij kunt dan gaan kijken of dit beeld past bij wat jij denkt. Of, als je helemaal nog geen beeld hebt gevormd van Cyberpunk 2077, of het door de drie geschetste beeld voldoet aan wat jij tof vindt.

Tien vragen waar even goed over nagedacht moest worden

Tien vragen passeren dus de revue. Vragen over het diepe RPG systeem. Gaat die, op basis van wat bekend is, diep genoeg voor de drie? Wat vinden ze de opdeling van Night City in vier historische tijden met een eigen look & feel? En zijn de beelden van die area’s Cyberpunk genoeg? Hoe belangrijk is het customizen van karakters voor ze? En voor welke class gaan Boris, Koos en Jelle straks? Vragen, vragen en nog eens vragen. Wat een interessante video oplevert met antwoorden, antwoorden en nog eens antwoorden…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch