Menu Premium
Loading...

!@#$% “Gaat Ubisoft net als EA ook naar Xbox Game Pass?”

05/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste Peepshow van het jaar. Want ook al zitten we in een nieuw jaar, de gaming wereld gaat gewoon door. En dus ook nu is er genoeg voor Boris en JJ om te bespreken. Zo hebben zij het over de potentiele komst van Ubisoft op Game Pass, de game omzet van 2020 en over de tweede rechtszaak tegen CD Projekt Red.

Komen er Ubisoft games naar Game Pass?

Iedereen is het er wel over eens dat Game Pass een zeer mooie deal is. De gaming service van Xbox doet het al een aantal jaar lang behoorlijk goed, en het zou wel eens de redding van Xbox hun vorige console generatie kunnen zijn. En ook aan het begin van hun nieuwste console generatie lijkt Xbox sterk in te zetten op hun succesvolle streamingservice. We weten al dat gamers wie Game Pass aanschaft daar ook gratis EA Play bij krijgt. En nu komt daar mogelijk nog een toevoeging bij. Er doet namelijk een gerucht de rondte dat er voortaan ook games van Ubisoft op Game Pass zullen verschijnen. Hechten Boris en JJ enige waarde aan dit gerucht en zo ja, hoe zou dat er uitzien?

CD Projekt Red gaat de strijd aan

Het is een spannende periode voor CD Projekt Red. Hun nieuste game, Cyberpunk 2077, heeft een behoorlijk controversiële launch gehad. Een launch die een behoorlijke nare nasmaak achterlaten bij zowel de gamers als bij CD Projekt Red zelf. Inmiddels is CD Projekt Red twee keer aangeklaagd voor het bewust misleiden van aandeelhouders. De Polen zijn het er daar niet mee eens en hebben bekend gemaakt dat zij zich stevig zullen verdedigen. De vraag is nu hoe ze dat dan gaan doen. Want de bewijzen lijken niet op hun hand te zijn. Maar wie niet waant, wie niet wint. Één ding is in ieder geval zeker, en dat is dat we nog lang zullen doorpraten over Cyberpunk 2077.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch