Menu Premium
Loading...

!@#$% over uitstellen PlayStation 5 event, exclusieve games en Sega

02/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was niet alleen aan de warmte in de studio te danken dat deze editie van de Peepshow, of beter gezegd de Pe3pshow, straks uit je boxen knalt. Boris en JJ waren het op zijn zachtst gezegd niet bepaald eens over een onderwerp. En zoals het twee volwassen mannen betaamt, wordt zo’n discussie op een felle manier gevoerd. Het draaide allemaal om het uitstellen van het PlayStation 5-event van aanstaande 4 juni. Sony meldde dat het dankzij de onrust in de VS, niet de juiste tijd was voor dit soort feestelijke events. En dus schoven ze de live-stream naar voren.

Boris en JJ hebben stevige discussie over PlayStation 5

De discussie tussen Boris en JJ ontvlamde toen Boris in het uitstel de zoveelste poging van Sony zag om zich in te dekken tegen een verlate launch van de PlayStation 5. Oftewel, Sony heeft nu niks, er komt geen console in 2020 en het uitstel dient slechts als slecht gekozen excuus. JJ zag dit anders. De PR van Sony was de laatste tijd inderdaad niet sterk, maar een echt complot om de uitstel van de PlayStation 5 mee te verdoezelen, die trof hij niet aan. En toen ging het los. Ook over de hypocrisie van dit soort bedrijven. Waarom nu opeens hard optreden en een paar terug niet? Terwijl het racisme in de VS toen net zo welig tierde. En wanneer begin je dan weer, want racisme zal volgende week niet weg zijn?

‘Sega brengt de Xbox Series X onder haar naam uit in Japan

Maar er was meer om pittig over te conserveren. Bijvoorbeeld waarom PlayStation echt op de platform exclusives gaat inzetten, en Xbox opeens alleen nog maar over ‘duizenden speelbare games’ rept. Wat gaat dit voor gevolgen hebben? En wat is er waar van het gerucht dat Sega de Xbox Series X onder haar naam gaat uitbrengen in de VS? Als je dit allemaal bij elkaar optelt dan weet je er een kleine drie kwartier aan vermaak voor je klaar staat.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch