Menu Premium
Loading...

!@#$% over de toekomst van de E3 en het succes tijdens lockdown van EA

04/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Peepshow en ja, Boris is weer terug. Fris en fruitig en ongetwijfeld gezegend met een paar heerlijke tegendraadse meningen en een gezonde dosis kritiek. En dat hebben we zeker nodig nu er zich de afgelopen week een aantal bijzondere voorvallen voordeden. Een flink deel van de van deze aflevering gaat over de E3. De GKE3-periode is achter de rug en vorige week keken we er al op terug. Uitkomst: we misten het. Erg. Maar nu zijn er verse data opgedoken over de afgelopen periode met haar streams en aankondigingen. Hoe scoorden die?

Denken de twee dat er volgend jaar nog een E3 is?

Boris en JJ nemen de data door en kijken of de resultaten aansluiten bij hun gevoel. Heeft de E3 voor hen nog bestaansrecht? En denken ze, los van hun eigen mening, of de beurs er volgend jaar weer is? Dan de lockdown. Die is voor veel publishers niet bepaald slecht geweest. EA scoorde zelfs als een malle. Met dan aan vooral de FUT-optie van FIFA. JJ is geen liefhebber van deze mode, dat moge inmiddels wel bekend zijn. Heeft hij een verklaring voor het succes? En heeft dit gevolgen voor de toekomst?

EA boert behoorlijk goed tijdens de Corona crisis

Ook gaan de twee heren het hebben over een nieuwe tryout van een groep marketeers die onder andere met EA, daar heb je ze weer, werkt aan het toelaten van TV reclames in games. Ja, je hoort het goed. Tijdens het gamen kun je dus reclames op je scherm krijgen. Of weg klikken mogelijk is, weten we niet. Maar we vragen ons wel af of dit nu de way to go is? Of kun je er weer andere klantvriendelijke verbeteringen mee doorvoeren? Dit en meer zie en hoor je in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch