Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over timing aankondiging van GTA 6 & einde Google Stadia nabij?

09/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt op dit moment verbouwd bij de buren en dat geeft helaas af en toe wat geluidsoverlast. Excuses daarvoor. 

De nieuwe Peepshow staat voor je klaar. En met een industrie die zich vol in een shoppingspree bevindt, liggen de onderwerpen echt op straat. Sony koop Bungie. Google Stadia lijkt het bijltje er bij neer te gooien en Rockstar dropt opeens een tweet over GTA 6. helemaal vanuit het niets. Na ruim 8 jaar te hebben gezwegen gooien ze er een tweet uit. Waarom nu? Waarom op deze manier. Boris en JJ laten hun gedachtes er op los. Verder hebben we het over Google Stadia,  Activision/Blizzard en natuurlijk de aankoop van Bungie door Sony. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van de Peepshow. 

De marktaandelen van Take-Two schieten door het dak na tweet GTA 6

Rockstar Games liet afgelopen week opeens op Twitter weten dat ze al een tijdje actief werken aan GTA 6. Iets wat we allemaal natuurlijk al wisten. Maar goed, we weten het nu zeker. Waarom lieten ze het echter nu weten? En waarom op deze manier? Was het om de koers van het aandeel op te krikken? Had het wat te maken met de mislukking van GTA The Trilogy The Definitive Edition en het ietwat gedaalde vertrouwen bij gamers? Was het antwoord op iets anders? Of moeten we niet te veel achter het gekozen moment zoeken?

Google Stadia is niet meer

Verder hebben JJ en Boris slecht nieuws voor de liefhebbers van Google Stadia. Google legt geen focus meer op Stadia zelf. Ze zetten nu in op de verkoop van de achterliggende techniek aan verschillende partijen. En dat heet Google Stream. Is dit het begin van het einde van de service die nooit op stoom is gekomen? Tot slot hebben we het over Activision/Blizzard. De omzet is de laatste tijd flink aan het dalen. Wat is hiervan de oorzaak? Kunnen ze weg nog ophoog vinden? En heeft Microsoft nu een kat in de zak gekocht? Dit en meer ga je zien en horen in de Peepshow van woensdag7 februari.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch