Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Nintendo Switch, Phil Spencer en Shenmue III

03/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De peepshow is weer gevuld met nieuwtjes waar JJ en Boris maar al te graag meer dan een halfuur over praten. Phil Spencer deed gewaagde uitspraken over VR en moest zich daarna verdedigen tegen opmerkingen. Verder gaat er ook gepraat worden over Shenmue III en de Nintendo Switch.

Phil Spencer en zijn VR-uitspraken

Altijd gezellig wanneer je gewaagde uitspraken doet die (voor het merendeel) op waarheid berust zijn. De VR-community kon de ‘anti-vote of confidence’ van Phil Spencer niet erg waarderen. Spencer ziet de VR-markt niet snel genoeg ontwikkelen en zegt dat Xbox voorlopig veel te druk is met andere dingen. Xbox zal zich voorlopig dus niet al te vel mengen in de VR-strijd. Daarnaast (en dat was misschien wel de druppel) zei hij ook dat niemand zit te wachten op VR. Voor de uitspraken heeft hij zich recent moeten ‘verdedigen’. Hij zij in principe hetzelfde, maar dan wat genuanceerder. Wat hij precies zei hoor en zie je in dit item.

Meerdere Switches en save games

Je kunt je Nintendo Account zoals bekend koppelen aan meerdere Nintendo Switch consoles. Zo kun je, op welke switch dan ook, op je eigen account spelen. Echter kan je account wel een keer tegelijk actief zijn. Je kunt dus niet twee Nintendo Switches aanzetten en op beide consoles tegelijkertijd spelen op hetzelfde account. En dat is wel een dingetje. Het synchroniseren van de save games gaat ook alles behalve soepel.

Shenmue III verkoop verloopt teleurstellend

Zelfs in Japan. Is dat verrassend? Misschien niet. Gezien het gat dat er zat tussen Shenmue II en Shenmue III kan het zijn dat er fans verdwenen of afgehaakt zijn. Ook in Engeland wordt de game amper verkocht. Kortom: de launch verloopt alles behalve succesvol. En gezien de games die begin 2020 uit gaan komen wordt het lastig om deze cijfers nog omhoog te krikken. Een lastige situatie dus voor een game waarvan ook nog een vierde deel verwacht wordt.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch