Menu Premium

Zenimax registreert Skyrim-gerelateerde Hearth Fire

Gamekings Redactie 29/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zenimax Media blijft maar registreren. Deze keer hebben zij “Hearth Fire” geregistreerd dat waarschijnlijk wat met The Elder Scrolls V: Skyrim te maken heeft. Is het een simpel patent of keiharde nieuwe content?

De afgelopen tijd heeft Zenimax de deur plat gelopen bij verschillende merkrecht organisaties. Zo werden “Dragonborn” en “Fus Ro Dah” beiden veilig gesteld door de organisatie. Er is nu een nieuw merkrecht opgedoken van ‘computer game software’: Hearth Fire. Op het eerste gezicht is het misschien nietszeggend, maar wat als ik je vertel dat er in Skyrim een skill book te vinden is die “2920, vol 09 – Hearth Fire” heet. Heb ik nu je wel je aandacht?

Dit skill book geeft je een Conjuration bonus en maakt deel uit van de twaalfdelige ‘2920, The Last Year of the First Era’ serie. Hearth Fire is om precies te zijn de negende maand van dit zelfde jaar. Waarom Zenimax het nodig vond om Hearth Fire te registreren is nu nog een raadsel. De registratie meldde wel dat het gaat om “downloadable computer game software offered via the internet and wireless devices.” Wat Hearth Fire ook mag worden, het lijkt er op dat Zenimax nieuwe downloadable content voor ons in petto heeft.

Zoals altijd blijft het wachten op die officiële onthulling en kunnen we tot die tijd lekker onze breinen breken over wat Hearth Fire nou precies is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch