Menu Premium

Yamauchi terughoudend met releasedatum Gran Turismo 6

Gamekings Redactie 13/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yamauchi terughoudend met releasedatum Gran Turismo 6. Wanneer Gran Tursimo 6 uitkomt blijft voorlopig een mysterie. Kazunori Yamauchi, geestelijk vader van de franchise, is namelijk voorzichtig met het vrijgeven van een releasedatum voor deel zes van de racesimulatie.

Dat meldde de man afgelopen zaterdag tijdens het Gran Turismo 5 Asia Championship evenement. “Als ik achteloos zeg wanneer het (de game) verschijnt, dan zal ik eindigen met mensen die dingen zeggen zoals ‘is het alweer uitgesteld?!’ Dit soort dingen zal ik dus niet meer zeggen tijdens zulke evenementen.” Tja, als je bekend staat om je uitstelgedrag, dan wordt het inderdaad een beetje moeilijk om je serieus te nemen. Zeker wanneer het op releasedata aankomt.

Daarnaast is het ook nog niet duidelijk of de game op de oude vertrouwde PlayStation 3 verschijnt, dan wel op de next-gen machine van Sony. Yamauchi heeft namelijk eerder laten weten dat hij en zijn team “altijd streven naar de nieuwste technologie en uiting.” Dus wie weet zien we Gran Turismo 6 pas schitteren op de PlayStation 4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch