Menu Premium
Loading...

XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC Trailer

Gamekings Redactie 04/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM is al een tijd onder ons en hoewel het even duurt voordat je echt alles gedaan hebt in deze game, staat er nu een vers DLC Pack klaar. Deze add-on heet Slingshot en speelt zich af in China, zoals je kunt zien in de XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC Trailer.

Dit is niet zonder reden, want er is in China een nieuw buitenaards wapen ontdekt dat in de verkeerde handen nare gevolgen heeft voor de mensheid. Daarom ga je met je team van soldaten de strijd aan in verschillende nieuwe missies. Zoals je gewend bent zijn de missies turn-based en spelen ze zich af op een grid waar je jouw manschappen over moet bewegen.

Er is nu een nieuw type manschap die je gezelschap houdt tijdens de onvoorspelbare missies. Dit is Zhang een triade gangbanger die in de eerste missie nog een ongewapende VIP is, maar in latere missies speelbaar zal zijn. Zijn stijl is om aliens dood te knallen met zijn pistool die hij blijkbaar met veel skill hanteert.

Ook zijn er nieuwe outfits voor je squad die de beleving net even wat anders maken dan voorheen. Of het een waardige entree in het XCOM universum is, moet nog blijken. Voor nu ziet de trailer er wel spectaculair uit. Dat kun je natuurlijk met eigen ogen bekijken door nu op de XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC Trailer te klikken.

X-COM: Enemy Unkown Slingshot DLC Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch