Menu Premium

XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC lanceert volgende week

Gamekings Redactie 30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC lanceert volgende week, werd vandaag bericht door Polygon. Toen een journalist aldaar zich door alle nieuwe content had heen gewerkt, keek hij op de klok en telde twee uur aan nieuwe toegevoegde gameplay, verdeeld over drie missies. Laten we deze missies en andere extra’s eens even doornemen.

De eerste missie “Friends in Low Places” zet de speler neer in een Chinese begraafplaats om Zhang te redden. Zhang is een lid van de Triad die wat nieuwe tech wil afstaan aan XCOM en aan hun zijde verder wil strijden. Het gaat hier om een escort missie. Aan het einde van de missie krijg je de mogelijkheid tot Zhang, als kiesbare nieuwe soldaat. Het voormalige Triad lid heeft een unieke voice pack en hogere starting stats.

Tijdens de tweede missie, Confounding Light, val je een trein station in China aan. Je zet transponders neer op verschillende plekken van de trein voordat je de trein zelf in gang zet. Dit doe je allemaal terwijl terwijl je een leger van aliens van je af slaat.

Bij de laatste missie word je gedropt op een alien battleship in volle vlucht. Doel is het schip tot een crash te brengen en nieuwe technologie te verzekeren voor jezelf. Wat het opmerken waard is, is dat volgens de journalist van Polygon deze missie visueel de meest indrukwekkende van de totale game zal zijn na de release van de DLC.

Deze missies worden op verschillende punten in de single-player game ingevoegd, en zijn dus niet achter elkaar te spelen. Voor de multiplayer zullen al deze toevoegingen geen rol spelen. Belangrijk om te weten, als daar je interesse ligt in de game.

Als kers op de taart worden er wat nieuwe hoofddeksels beschikbaar gemaakt. Met een verzameling battle helmets, berets, baseball caps en cornrows heb je wat meer mogelijkheden je team naar je eigen smaak op te pimpen. Ongetwijfeld interessant voor Steven, die berucht is om zijn gedetailleerde ‘fashion sense’ als het op customizable characters in videogames aan komt.

Dit is de eerste van twee beloofde add-on content packs die zullen verschijnen voor de game op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Laat ons weten in de comments of je enthousiast raakt van de beloofde content en uitkijkt naar volgende week.

XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC lanceert volgende week

XCOM: Enemy Unknown Slingshot DLC lanceert volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch