Menu Premium

Eindelijk privé knallen in Destiny: Rise of Iron met custom PvP matches

Joep Omes 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk, eindelijk, eindelijk is het zo ver! Volgende maand komt de Rise of Iron uitbreiding naar Destiny en daarin kunnen spelers hun eigen match in de Crucible opzetten met hun vrienden. Ben jij klaar om iedereen meedogenloos af te knallen in een aantal Destiny: Rise of Iron custom PvP matches?

Bungie, de studio achter de online shooter, heeft vandaag in een livestream vanaf Gamescom 2016 bevestigd dat gamers vanaf volgende maand zelf de regels maken in PvP matches. Om deze functie wordt al tijden gesmeekt door de community en nu is het zover. Spelers kunnen met hun eigen vrienden spelen en kiezen welke speelmodus, map, score limit en tijdslimiet ze willen hanteren. Zelfs het Light Level kan vooraf worden bepaald, net als of het dag of nacht is. Bovendien kun je ook in je eentje een potje starten, om eens op je gemakje een map te verkennen, of een nieuw wapen uit te testen.

De spelvarianten zijn allemaal beschikbaar: zelfs de modes die elke week wisselen, zoals Mayhem en Inferno. Voertuigen kunnen worden in- en uitgeschakeld, maar niet voor potjes in arena’s waar voorheen ook geen voertuigen te vinden waren. Wel kun je aan de slag met elke map die Bungie tot nu toe heeft uitgebracht voor Destiny. Rise of Iron introduceert ook nog een kersverse spelvariant: Supremacy. Daarbij zijn kills 1 één punt waard, maar de crests die Guardians laten vallen bij hun dood, zijn nog een punt waard. Je raadt het al – die crests kan iedereen oppakken. Dat gaat voor kapotte controllers zorgen!

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, komen er ook nog drie nieuwe Crucible maps bij voor alle Rise of Iron spelers, Last Exit en Floating Gardens op Venus en Skyline op Mars. Speel je op je PlayStation 4? Dan krijg je ook nog eens exclusieve toegang tot een vierde map, Icarus op Mercury.

De uitbreiding komt uit op 20 september voor PlayStation 4 en Xbox One. Is dit genoeg content om jou weer in het Destiny universum terug te zuigen? Vertel het ons!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch