Menu Premium

Xbox One-versie Rocket League krijgt Sunset Overdrive content

Rik Koning 22/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2015 was het jaar dat voetbal pas echt voor mietjes werd; échte mannen voetballen namelijk met auto’s en wel in de razendpopulaire game Rocket League! De sequel van het in 2008 uitgekomen Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars kwam in juli naar de PC en PlayStation 4 en werd een gigantisch succes. Niet zo gek dat er al snel Xbox-versie werd aangekondigd dus. Speciaal voor de Xbox-release werden vorige maand al exclusieve Halo en Gears of War-auto’s getoond, maar dat blijkt nog niet alles!

Enkele weken voor de Xbox-release maakt developer Insomniac namelijk bekend dat ook Sunset Overdrive zich in het Rocket League-universum zal mengen. Zo zal er een Overcharge boost met het geluid van Captain Aheb’s wapens komen en kunnen spelers hun auto’s voorzien van een Fizzie-poppetje, zoals te zien in de splash onder dit bericht.

Rocket League komt volgende maand naar de Xbox One, al is een exacte release datum nog niet bekend. Welke game-franchises zou jij nog graag in Rocket League willen zien? Gooi het in de comments!

Xbox One-versie Rocket League krijgt Sunset Overdrive content

Xbox One-versie Rocket League krijgt Sunset Overdrive content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch