Menu Premium

Xbox One krijgt vandaag ondersteuning voor twaalfpersoons party chat

Gamekings Redactie 30/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan zomaar eens nog iets gezelliger worden in je Xbox One party chat. Microsoft brengt namelijk vandaag een update uit die het aantal personen in een party chat verhoogt van acht naar twaalf. Met de 12 vs 12 multiplayer van Halo 5: Guardians om de hoek, brengt Microsoft de gewilde feature naar je Xbox One!

Naast een groter aantal personen in de partychat, komt er ook een update voor iedereen met de New Xbox One Experience Preview. Voor deze gebruikers wordt de party chat verder uitgebreid met extra functies in de party text chat. Daarnaast kan je straks geanimeerde avatars bewonderen, wordt de DVR-functie geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid en kan je veelgebruikte apps of games via een nieuw menu sneller opstarten. Op den duur zullen deze updates natuurlijk ook beschikbaar zijn voor iedereen die niet deel uitmaakt van de New Xbox One Experience Preview. Voor het vergroten van de party chat is geen update vereist, dit zal Microsoft zelf toevoegen aan hun servers.

De update van de party chat en de New Xbox One Experience Preview zijn vanaf vandaag beschikbaar. Is de vergroting van de party chat voor jou van toegevoegde waarde, of zit jij nooit met een grote groep op de party chat? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Xbox One krijgt vandaag ondersteuning voor twaalfpersoons party chat

Xbox One krijgt vandaag ondersteuning voor twaalfpersoons party chat

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch