Menu Premium

Xbox One backwards compatibility ondersteunt Xbox 360 DLC

Angelique Grift 23/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week, tijdens de E3, kregen we het heugelijke nieuws al te horen. Xbox 360 games worden ook speelbaar op de Xbox One! Sommige gamers zagen echter direct al een struikelpunt; kunnen we ook alle DLC  spelen die eigenlijk voor de voorganger van de Xbox One is bestemd? Gelukkig hoeven we ons daar geen zorgen over te maken, want Xbox One backwards compatibility ondersteunt Xbox 360 DLC. Tenminste, als het aan Microsoft ligt dan.

Een bezorgde gamer stelde de kritische vraag aan de Twitter-pagina van Xbox Support. Deze vraag luidde of de DLC van zijn Xbox 360 games na de implementatie van de backwards compatibility ook te bespelen zijn op Xbox One. Op deze vraag reageerden de mensen achter de Twitter-account positief. De console kan het zeker ondersteunen, maar het lot van je DLC ligt in de handen van de respectievelijke uitgevers.

Volgens het officiële Twitter-account is het wel mogelijk om de extra game content voor Xbox 360 te spelen op Xbox One, maar ligt het dus aan de uitgever of zij het beschikbaar stellen en voor welke games. Het is dus nog maar even afwachten of je favoriete game met DLC te spelen is. Welke Xbox 360 gametitel hoop jij met gedownloade content te kunnen spelen op de Xbox One?

Bron: VG247

Xbox One backwards compatibility ondersteunt Xbox 360 DLC

Xbox One backwards compatibility ondersteunt Xbox 360 DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch