Menu Premium

Xbox Live release van Monaco is vertraagd

Gamekings Redactie 24/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke indie game fan op de PC voelt een warme, zoete tinteling in zijn buik, want Monaco: What’s Yours is Mine is vandaag uitgekomen voor de PC. De rovers op Xbox moeten helaas hun riemen iets strakker aantrekken, want de heists in het zonnige Monaco zijn even uitgesteld. De Xbox Live release van Monaco is vertraagd namelijk. Je moet dus nog even wachten met het vullen van je zakken als je een echte console gamer bent.

Nee, het is geen zieke grap van Pocketwatch Games. Vlak voor de release van Monaco postten de developers van Monaco, Pocketwatch Games, dat er nog enkele bugs in de console versie van de game zitten. Er is al een update naar Microsoft gestuurd waarmee de problemen verholpen moeten worden. Zodra Pocketwatch te horen krijgt dat de bugs gefixed zijn, wordt een nieuwe releasedatum vastgesteld. De ontwikkelaar is zich er van bewust dat hun fans nu al heel lang wachten op hun prijswinnende game, maar ze hopen dat je jouw gouden verlangens nog net iets langer kan bedwingen. Het sombere bericht eindigde met een leus met een nogal zure nasmaak: “What’s mine will be yours very, very soon!”

Een verre drie jaar terug in de tijd won de game de IGF Grand prijs. Tussen de wachttijd door kon je nog genieten van de Monaco: What’s Yours is Mine Launch Trailer. PC gamers kunnen nu dus checken of de indie game aan z’n hoge verwachtingen voldoet. Als console gamer moet je nog even hard slikken voordat je met jouw criminele vrienden in de donkere wereld van Monaco kan storten.

Xbox Live release van Monaco is vertraagd

Xbox Live release van Monaco is vertraagd

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch