Menu Premium

Xbox Live op de Xbox 360 heeft tijdelijk problemen door onderhoud

Gamekings Redactie 04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Denk je eventjes lekker de gaan knallen met Battlefield 4, steekt je Xbox 360 de spreekwoordelijke middelvinger naar je op. Wat is namelijk het geval? Xbox Live op de Xbox 360 heeft tijdelijk problemen door onderhoud en dat is toch wel redelijk irritant als je zin hebt om je vrienden even een kopje kleiner te maken.

Microsoft laat via een melding weten dat de multiplayer op Xbox Live niet helemaal meer goed functioneert. Dat komt doordat er grondig onderhoud wordt uitgevoerd op de Battlefield 4-servers. Vanmorgen kwam er voor vele gamers de verschrikkelijke melding in beeld, waarin Microsoft laat weten met onderhoud bezig te zijn. Tijdens het onderhoud veranderd Microsoft, achter de schermen, een paar kleine dingen die er voor zorgen dat Battlefield 4: Second Assault beter functioneert. Zodra het Amerikaanse bedrijf klaar denkt te zijn met het onderhoud, komt er een update die er voor zorgt dat je wederom optimaal kunt genieten van de online slagvelden. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar dit lost misschien wel al het gedoe waar Battlefield 4 in het begin mee te kampen had op. Achteraf zien we dus of het überhaupt nut heeft gehad. Gelukkig is de update alleen op de Xbox 360 en functioneert de game en Xbox Live op de Xbox One wel goed.

Op 18 februari is Battlefield 4: Second Assault uitgekomen voor alle Battlefield Premium-leden. Zij kunnen dus als eerste genieten van deze uitbreiding en vanaf vandaag is de DLC ook voor iedereen beschikbaar die niet over een  Battlefield Premium-account beschikt. Dat betekent dat gamers op de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4 vanaf vandaag ook aan de slag kunnen met de DLC. Op de Xbox One was de DLC al beschikbaar voor zowel leden als non-leden van de Battlefield Premium-service.

Xbox Live op de Xbox 360 heeft tijdelijk problemen door onderhoud

Xbox Live op de Xbox 360 heeft tijdelijk problemen door onderhoud

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch