Menu Premium

Xbox Live nu te gebruiken in Windows 8

Gamekings Redactie 01/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is geen enkele reden meer om achter je PC vandaan te komen, want nu kun je ook Xbox Live gebruiken via Windows 8.

Stel je even voor dat je achter je PC zit. Je zit even lekker te surfen en ineens kom je erachter dat je nog even wat moest checken op Xbox Live. Vanzelfsprekend ben je veel te lui om je Xbox en je TV aan te zetten, zodat je dat ene op Xbox Live nog even kunt bekijken. Hierdoor laat je Xbox Live voor wat het is en ga je lekker verder met surfen.

Vanaf nu is dat verleden tijd! Microsoft heeft namelijk de Windows 8 preview beschikbaar gemaakt welke Xbox Live functionaliteiten bevat. Deze preview is simpelweg te downloaden voor eigen gebruik. Nu heb je dus geen excuus meer om niet naar de Xbox Live Marketplace te gaan en te blijven surfen achter je PC. Naast alle Xbox 360 en Windows Phone 7 titels zijn de apps van Xbox Live zelf ook beschikbaar. En het gebruiken van al deze functionaliteiten gebeurt natuurlijk onder het toeziend oog van je altijd vrolijke Avatar.

Windows 8 kunnen we officieel pas verwachten ergens aan het einde van dit jaar. Dit besturingssysteem maakt gebruik van de Metro Interface, die we al kennen van Windows Phone 7 en het nieuwste Xbox Live Dashboard.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch