Menu Premium

Xbox Gamepass krijgt Deus Ex: Mankind Divided, Vampyr en meer

Hylke Haagsma 20/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa! Daar zijn weer flink wat nieuwe games voor op de Xbox Gamepass, er werd al even naar gehint met een cryptische tease op het Twitter account, maar nu zijn de games dan uit de doeken gedaan! 6 nieuwe titels maar liefst. We nemen de nieuw verschenen games even met je door.

Vampyr en Deus Ex

We dachten met de tease al eventjes aan Deus Ex, en dat blijkt waar te zijn! De game komt naar de Xbox Gamepass. Daarnaast komt ook Vampyr naar de digitale spellenwinkel. De game is gemaakt door de makers van Life is Strange. Vampyr is een actie role playing game die gemaakt is door Dontnod Entertainment. De game is geheel ontwikkeld op de Unreal Engine 4 en vertelt het verhaal van Jonathan Reid, een dokter die wordt gebeten en daarbij overlijdt, maar weer terug komt als een heuse vampier. Meteen komt onze dokter in een groot dilemma te zitten. Hij wil namelijk de mensheid redden van een epidemie, maar tegelijkertijd wil hij ze ook leegzuigen voor hun bloed. Want ja, een vampier leeft niet op bronwater. Vermoord je iedereen om sterker te worden en te overleven? Of probeer je de perfecte balans te vinden? Dit zijn keuzes waar je de hele game op moet letten.

Wait.. There’s more!

Game Pass krijgt ook geliefde indie lieveling What Remains of Edith Finch. Het is een sterk verhaal, een constant verrassende reeks ervaringen binnen een mysterieus familiespel.¬†Telltale’s The Walking Dead mini-serie Michonne op 28 maart, en dan indie dungeon crawler Oprencia: The Stolen Sun op 29 maart, op de dag dat de game uit komt. Ga jij deze games checken? Of waarom niet? En welke game spreekt je het meeste aan? Laat het ons weten in de comments! Daar mag je ook al je vragen stellen over deze games of over Xbox Gamepass.

Gamepass

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch